O nama

art-baner

O nama / Jeftine umetnicke slike / Umetnicke slike ulje na platnu

Umetničke slike su, pored enterijera i nameštaja jedan od najvažnijih elemenata života i stvari u Vašoj kući.

Art Galerija Milenković je veoma interesantan sajt za sve one koji žele opremiti dom, kancelariju ili lokal lepom umetničkom slikom, ulje na platnu, koja će Vašem životnom ili poslovnom prostoru dati završni dodir koji mu nedostaje – da bude savršen …

Pomenimo da su umetničke slike i veoma cenjeni poklon za svaku priliku : svadbeni poklon, poklon za prijatelja ili člana porodice, ulazak u novu kuću, poklon za godišnjice, poklon poslovnom partneru, poklon povodom penzionisanja, i zašto da ne, ponekad kupiti i sebi poklon – za vlastitu kuću.

Ponuda je izložena na našem sajtu –  pred vama je veliki i raznovrstan izbor lepih, ručno naslikanih umetničkih slika. Pozivam vas da vidite sve galerije na sajtu. Slike iz galerija koje vidite mogu se naručiti – ako želite možete nas kontaktirati i samo za savet ili pitanje. Rade volje odgovoriti ćemo na vaša dodatna pitanja, uvek smo tu za Vas :

Za konsultacije, pitanja i dodatne informacije, mozete nas kotaktirati putem maila,  preko kontakt forme  ili telefonom.

S’ poštovanjem

Art Galerija Milenković

Episkopska 30, Palilula, Niš

Email : artgalerijamilenkovic@gmail.com

Telefon :

069 178 99 00
018 520 243

Pozovite nas!